dijous, 28 de març del 2013

Predicció pel cap de setmana de Semana Santa

S'esperas una setmana Santa amb un temps variable. S'esperen alguns núvols i alguns ruixats però, en cap cas tindrem pluges continuades. Divendres podran haver-hi interval de núvols, més compactes de cara al vespre i nit, amb la possibilitat d'algun ruixat feble. Dissabte i diumenge seran dies en que el sol dominarà, amb una mica de vent de mestral dissabte, però no gaire fort i un temps més apacible diumenge. Diumenge hauria de ser un dia radiant, amb sol i temperatures agradables. El dilluns, dia de la Mona, és el dia en que potser hi ha més probabilitat de pluja, tot i que no s'esperen grans pluges. De totes maneres, dilluns és encara molt lluny i s'haurà d'anar seguint.
Les temperatures es mantindran molt suaus durant tot el cap de setmana, amb màximes voltant els 20ºC durant tot aquest cap de setmana de Setmana Santa.
En general, serà una setmana santa típica de primavera, amb alguns ruixats aillats i alguns núvols, però amb moltes estones de sol i unes temperatures agradables, ideals per disfrutar de l'aire lliure i de la natura.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada