diumenge, 8 d’abril del 2012

Pluja de setmana Santa

Aquesta setmana Santa la inestabilitat ha estat la protagonista, donant les necesaries plujes pel camp. Dimarts va començar a ploure, i finalment van caure fins a les 12 de la mitja nit 9,9 mm. Dimecres va ploure una mica de matinada i al fer-se de dia. Van caure 1,2 mm. Dijous van tornar a caure 9,9 mm. Pel matí va ser una pluja fina i per la tarda va caure amb més intensitat. Divendres vam ser afectats per una tempesta, que va deixar 5,1 mm. En total van caure 26,1 mm, molt vem rebuts pels camps de Gimenells i comarca.
Ahir dissabte, es van esbair els nuvols i va entrar el vent de Nord-Oest. Avui continua el cerç bufant de manera feble. Demà, dia de la mona, el sol ha de ser el dominador, amb vent de cerç encara més feble.
Dimarts passaria un front que no hauria de deixar gaire pluja. Darrera seu entraria el vent de NO que ens afectaria dimecres. El que resta de setmana, els núvols seran abundant, però amb poca pluja.

1 comentari:

  1. A l'Urgell dades similars. A Nalec 30mm justos amb màxims de 45mm al sud del municpi.
    Llàstima que aquesta setmana predominarà el vent de mestral que eixugarà massa a l'espera que a finals de la propera setmana es pugui tornar a animar.
    Al menys em trencat aquesta dinàmica tant seca que arrosegavem des del mes de novembre.
    Salut

    ResponElimina