diumenge, 26 de maig del 2013

Predicció per a la setmana (27 maig-2 juny)

La setmana començarà amb inestabilitat. Ja la matinada de dilluns començaran a arribar núvols que podran deixar ruixats, probablement en forma de tempesta. La inestabilitat durarà tot el dilluns. Dimarts s'obriran ràpidament clarianes, amb l'entrada del vent de mestral. El vent i el sol seran protagonistes durant la resta de la setmana, poden afluixar de cara a dissabte.
Les temperatues es mantindran baixes, sobretot les mínimes.

dissabte, 25 de maig del 2013

Predicció pel cap de setmana (25-26 maig)

El sol predominarà durant tot el cap de setmana. Dissabte encara es deixarà sentir el vent de mestral. De cara a diumenge el vent hauria d'afluixar però continuaria dominant el sol.
Les temperatures es mantindran baixes, sobretot les mínimes.

dilluns, 13 de maig del 2013

Predicció per a la setmana (13-19 maig)

Aquesta setmana torna la inestabilitat. Dilluns i la primera part de dimarts encara gaudirem del sol, però a partir de dimarts a la tarda, aumentaran els núvols que podran deixar alguns ruixats. Aquestos ruxats poden ser acompanyats de tempesta. La inestabilitat continuarà dimecres, amb l'aparició de noves tempestes. Dijous i divendres hi haurà menys pobabilitat de tempesta, tot i que podran apareixer, sobretot a les tardes. El cap de setmana sembla que tornaria el temps més estable.
Les temperatures experimentaran una baixada a partir de dimarts, sobretot les màximes.

dissabte, 4 de maig del 2013

Predicció per al cap de setmana (4-5 maig)

Després de les pliges del cap de setmana passat, ens espera un dissabte i diumenge ben diferent. El sol s'imposarà durant els dos dies, amb algun núvol inofensiu de cara a les tardes. Les temperatures aniran pujant a poc a poc, amb fresca de matinada però amb un ambient suau a migdia.