dimarts, 26 de febrer del 2013

Predicció per a la setmana (25 feb-3 març)

La primera part de la setmana continuarem amb temps fred però estable. El sol s'ha d'imposar fins dimecres, amb temperatures en alça però encara fredes. Les temperatures mínimes estaran per sota de 0ºC. A partir de dijous aumentaran els núvols i les pluges, que continuaran també divendres. El cap de setmana torna l'estabilitat i el domini del sol. Les temperatures seran més altes aquesta segona part de la setmana.

divendres, 22 de febrer del 2013

Predicció per al cap de setmana (23-24 feb.)

Torna l'hivern aquest cap de setmana. Ja a partir de la tarda de divendres, s'anirà tapant, i ja de cara a la nit podrian caure alguns ruixats. De cara a la matinada, fins i tot podria arribar a nevar. Seria en tot cas de manera feble. Al matí de dissabte al matí s'obririen ràpidament clarianes. Un cop passin els núvols, el vent començarà a bufar. El diumenge també bufarà el vent, amb predomini del sol.
La baixada de temperatures serà destacable. L'ambient durant tot el cap de setmana serà fred.

dimarts, 19 de febrer del 2013

Predicció per a la setmana (18-24 feb.)

Els ingtervals de núvols seran freqüents durant gran part de la setmana i ja serà de cara a dijous i divendres quan els núvols seran més compactes i podrien deixar algun ruixat. De cara al cap de setmana s'espera una baixada de temperatures, que ens tornria a portar temps d'hivern. El vent també es deixarà sentir a la segona meitad de la setmana.
El cap de setmana, tot i que encaara és molt aviat i seria poc probables, es podria veure alguna bolba de neu. S'haurà d'anar seguint.

dissabte, 16 de febrer del 2013

Predicció pel cap de setmana (16-17 feb.)

Elcap de setmana es presenta amb temps estable. Dissabye el sol s'imposarà durant gairebé tota la jornada, amb alguns núvols a la tarda. Diumenge els núvols aumentaran i podran arribar a tapar el sol, sobretot de cara a la tarda. A la nit matinada de diumenge a dillluns podrien arribar, fins i tot, algunes pluges febles.
Les temperatures es mantindran agradables, amb gelades febles al matí i ambient primaveral a migdia.

dilluns, 11 de febrer del 2013

Predicció per a la setmana (11-17 feb.)

Sembla que el vent té data de caducitat. Avui dilluns, ens creuarà un altre front ja entrada la nit. Com a molt deixarà alguna gota i al seu darrera tornarà a entrar el vent de mestral. A partir de mitja setmana, ens afectarà l'anticiclò, que estabilitzarà el temps. El sol i el temps estable durarà almenys fins a diumenge.
Les temperatures màximes es situaran per sobre dels 10 ºC i les mínimes rondaran els 0º i podrà gelar de manera feble, sobretot quan encalmi el vent.


divendres, 8 de febrer del 2013

Resum meteorològic de gener

El mes de gener ha estat un mes en que ha predominat l'ambient ventòs. La sensació de fred ha estat marcada, tot i que no hem tingut grans gelades. En quan a precipitació, en un mes caracteritzat pel pas de fronts amb poca pluja i vent associat al seu darrera, s'han recollit 31 mm.



Predicció per al cap de setmana (9-10 feb.)

Continua l'ambient fred i el temps d'hivern per a aquest cap de setmana. Demà dissabte ja no tindrem els núvols d'avui, i tornarà el vent de mestral. Diumenge el vent no es deixarà sentir tant i ja de cara a la tarda, aumentaran els núvols. A la matinada de diumenge a dilluns podrien caure alguns ruixats.
Les temperatures es mantindran per la banda baixa del termòmetre, amb marcada sensació de fred degut al vent.

divendres, 1 de febrer del 2013

Predicció pel cap de setmana (2-3 feb.)

Arriba el cap de setmana i torna la inestabilitat. Demà dissabte dixarem enrera aquest temps primaveral i tornarem a l'hivern. Demà, ja de bon matí es deixarà sentir el vent de mestral. A migdia serà quan sigui més fort, afluixant de cara a la nit. Diumenge el vent no serà tan fort com dissabte.Durant to el cap de setmana lluirà el sol, amb temperatures més baixes que les d'aquesta setmana i marcada sensació de fred degut al vent.