dilluns, 30 de juliol del 2012

Pedregada del divendres 27 de juliol

Us deixo unes fotos i un video de la pedregada del divendres passat, 27 de juliol. Els cultius més delicats com la fruita i l'hort han estat bastant afectats. El blat de moro també ha estat afectat, amb fulles trencades i s'haurà de mirar a veure quina serà la repercusió.




diumenge, 29 de juliol del 2012

Predicció per a la setmana (30 jul.-5 ago.)

L'ambient assolellat s'ha d'imposar durant tota la setmana. Les temperatures seran de plena canícula i es mantindran les màximes per sobre dels 35ºC. Demà dilluns serà el dia menys caloròs però ja a partir de dimarts i sobretot dimecres, la calor ha de ser marcada.

divendres, 27 de juliol del 2012

Predicció meteorològica per al cap de setmana (28-29 jul.)

El cap de setmana es presenta amb més núvols i un descens de les temperatures. Dissabte els núvols seran abundants, encara que la possibilitat de pluja és poca. Diumenge el sol s'ha d'imposar. Les temperatures baixaran respecte les d'avui divendres, tot i que les temperatures superaran els 30 ºC.

dilluns, 23 de juliol del 2012

Predicció per a la setmana (23-29 jul.)

La setmana es presenta monótona meteorològicament parlant. El sol serà el gran protagonista de la setmana, al menys fins al cap de setmana. Dissabte podrien apareixer nuvolades que formarien tempestes, però encara queda molt per al cap de setmana.
Les temperatures han d'anar en augment, fins dijous, que serà el dia més caloròs de la setmana.

divendres, 20 de juliol del 2012

Predicció pel cap de setmana (21-22 jul.)

El cap de setmana es presenta, en general, assolellat. Podran apareixer alguns núvols però que no portaran pluja. La calor ha d'afluixar una mica respecte a la d'aquesta setmana.

dimarts, 17 de juliol del 2012

Predicció per a la setmana (16-22 jul.)

Aquesta setmana eltemps serà el típic de la canícula. El sol s'ha d'imposar durant tota la setmana i les temperatures han d'anar pujant. Dimecres, dijous i divendres seran els diesmés calorosos de la setmana,amb temperatures màximes superiosa 35ºC. A partir del cap de setmana les temperatures baixarien i ja no faria tanta calor.

divendres, 13 de juliol del 2012

Predicció per al cap de setmana (14-15 jul.)

El cap de setmana es presenta en general, assolellat. Únicament demà al matí podran apareixer alguns nuvols que es desfaran abans de migdia. Diumenge continuarà el predomini del sol. Les temperatures seran una mica més baixes que les d'avui divendres, tot i que arribarem als 30 ºC de màxima.

dilluns, 9 de juliol del 2012

Predicció per la setmana (9-15 jul.)

La setmana es presenta tranquila, el sol s'ha d'imposar durant tota la setmana. Les temperatures es mantindran altes, tot i que no amb grans calorades. Les temperatures superaran els 30 ºC i divendres serà el dia més coloròs.




dissabte, 7 de juliol del 2012

Predicció pel cap de setmana (7-8 jul.)

El cap de setmana es presenta, en general, assolellat. Dissabte podran apareixer més núvols que diumenge però el sol ha de ser el protagonista. Les temperatures es mantindran a la banda alta del termòmetre, tot i que no ha de fer grans calorades. Superarem els 30ºC de màxima i trindrem menys de 20ºC de mínima.

diumenge, 1 de juliol del 2012

Predicció per a la setmana (2-8 jul)

La primera meitat de la setmana es presenta estable. El sol s'ha d'imposar fins a dimecres a la tarda, quan podrien creixer nuvolades icaure algun ruixat. Dijous continua la probabilitat de ruixats, que podrien anar acompanyats de fenòmens tempestuosos. Divendres i el cap de setmana la inestabilitat serà menor tot i que encara podran apareixer alguna tempesta.
Les temperatures pujarn respecte a les que hem tingut aquest diumenge, però no arribaran als valors que vam patir la setmana passada. Farà calor però serà més soportable, amb valors voltant els 30 ºC.